Obecné vízové podmínky | Go2 Vietnam 

Obecné vízové podmínky

Víza Vietnam

Obecné vízové podmínky

Víza do Vietnamu je nutné vyřídit před odletem do země. K získání víza potřebujete pas platný nejméně 6 měsíců po návratu do České republiky, pasovou fotografii a prázdnou stránku v cestovním dokladu. Vízum Vám bude uděleno během několika dní od zaslání žádosti. Pro klienty CK Go2 zařizujeme víza zdarma bez poplatku.

Vyplňte FORMULÁŘ s žádostí o víza do Vietnamu. Budeme Vás obratem kontaktovat. Při rezervaci pozemního programu zajištění víz ZDARMA.

randomness