Víza Vietnam bez poplatku 

Víza Vietnam

Víza do Vietnamu bez poplatku

Víza do Vietnamu zajišťujeme pro klienty cestovní kanceláře Go2 ZDARMA. Nejčastěji vyřizujeme jednoměsíční turistická víza s možností jednoho vstupu.

Víza jednoduše a rychle

Vyřízení žádosti o víza trvá několik dní. CK Go2 Vám poskytne všechny potřebné doklady, samotná víza (visa on arrival) obdržíte po přistání ve Vietnamu přímo na letišti.

Víza Vietnam

Obecné vízové podmínky

Víza do Vietnamu je nutné vyřídit před odletem do země. K získání víza potřebujete pas platný nejméně 6 měsíců po návratu do České republiky, pasovou fotografii a prázdnou stránku v cestovním dokladu. Vízum Vám bude uděleno během několika dní od zaslání žádosti. Pro klienty CK Go2 zařizujeme víza zdarma bez poplatku.

Vyplňte FORMULÁŘ s žádostí o víza do Vietnamu. Budeme Vás obratem kontaktovat. Při rezervaci pozemního programu zajištění víz ZDARMA.

Víza Vietnam

Přílet do Vietnamu - víza na letišti

Vstupní víza do Vietnamu obdržíte na mezinárodních letištích v Hanoji, Da Nangu a Saigonu POUZE, když budete mít vyřízené VŠECHNY vízové formality - předem zajištěný zvací dopis (forma vstupního víza od CK Go2 Vietnam), pasová fotografie, cestovní pas a vyplněný příletový formulář. Na letišti následně uhradíte poplatek příslušný typu víza, o které jste žádali.

Víza Vietnam

Typy víz do Vietnamu

Nejčastější vízum je pro pobyt do 1 měsíce, 1 vstup - poplatek na letišti 25 USD.

Plánujete-li navštívít Laos nebo Kambodžu a poté se vrátit zpět (1 měsíc, více vstupů) - poplatek je 50 USD na letišti při prvním vstupu.

Při delších pobytech do 3 měsíců, 1 vstup - poplatek na letišti 25 USD. 3 měsíce, více vstupů  - poplatek na letišti 50 USD.